Meer resultaten voor zwembad

Zwembad Stad Ieper.
Wat wilt u vinden? Het stedelijk zwembad heeft een groot en twee kleine zwembaden. Er zijn twee glijbaantjes, een knuffelmuur en een ligweide voor extra zwemplezier. Openingsuren deze week. Maandag van 0830: tot 2100.: Dinsdag van 0700: tot 1145, van 1330: tot 2100.:
Zwembad kopen? Grootste assortiment baden en toebehoren Zwembad.eu.
Op onze website vindt u meer dan 10.000 zwembad en spaproducten en meer dan 25.000 reserveonderdelen. Vindt u toch niet wat u zoekt? Dan zoeken wij het voor u! Contacteer ons telefonisch, via mail of kom langs in 1 van onze afhaal of adviescentra.
Zwembad Gusb Sport.
Faciliteiten van de sportaccommodatie. Toegankelijk voor personen met beperkingen. Zwembad GUSB is niet in beheer van de stad Gent. Alle info ivm tarieven en praktische regelingen vindt u op de website van het GUSB. Bekijk alle accommodaties van type Zwembad.
Zwembad Ronse.
Van 15 tot 16.30 u. Bouw nieuw zwembad. Opgelet: Doordat het griepvirus hard heeft toegeslagen onder het personeel is het zwembad uitzonderlijk gesloten op woensdag 14 februari. Start to Swim. Bouw nieuw zwembad. Plannen nieuw zwembad. 055 23 28 99.
Zwembad.
Sportoase houdt zich het recht voor om bezoekers op basis van aanstootgevende kledij de toegang te ontzeggen. Geen enkele vorm van hoofddeksel wordt toegelaten in het zwembad, met uitzondering van een badmuts. Toegang tot het zwembad.: Je ticket geldt voor een eenmalige toegang tot het zwembad.
Het nieuwe VUB zwembad terug open! UAB Sport.
Home / Infrastructuur / Het nieuwe VUB zwembad terug open! Het nieuwe VUB zwembad terug open! Vanaf 29 januari heropent het vernieuwde VUB zwembad zijn deuren: in eerste instantie voor scholen clubs en vanaf 10 februari ook voor het grote publiek.
Hof van Saksen Design zwembad met wedstrijdbad, peuterbad, whirlpools en 107 meter lange wildwaterbaan.
Beleef met het hele gezin volop waterpret op het resort. Zo kunt u sportief banen trekken in het wedstrijdbad, ontspannen in de whirlpools of samen met uw kinderen van de 107 meter lange wildwaterbaan. Design zwembad met peuterbad. 107 meter lange wildwaterbaan.
Contact Zwembad Breeven Gemeente Bornem.
zaterdag 1 september 2018 Sluiting zwembad wegens jaarlijkse schoonmaak. zondag 2 september 2018 Sluiting zwembad wegens jaarlijkse schoonmaak. maandag 3 september 2018 Sluiting zwembad wegens jaarlijkse schoonmaak. dinsdag 4 september 2018 Sluiting zwembad wegens jaarlijkse schoonmaak. woensdag 5 september 2018 Sluiting zwembad wegens jaarlijkse schoonmaak.
Zwembaden Herentals.
U mag niet roken in de zwembaden. Ochtendzwemmers kopen hun beurtenkaart tijdens de publieke openingsuren. s Morgens is er geen kassierster aanwezig. Het huishoudelijk reglement hangt uit aan de kassa. Geur en stoombaden. Reglement van inwendige orde. Zwembaden en recreatiedomein Netepark.
Zwembaden DreamLand.
Opblaasbaar speelgoed Waterglijbanen Waterpistolen en ballonnen AquaPlay en waterspeelsets Zwemband en vesten Alles van waterpret Zwem-en turnzakken. Hoe kies je een zwembad? Hoe je zwembad plaatsen? Je zwembad onderhouden. Wat met je zwembad tijdens de winter? Bekijk alle acties en promos.
Tarieven zwembad Gemeente Tremelo.
verenigingen van Tremelo die lid zijn van de sport, jeugd of cultuurraad.: personen of verenigingen van Tremelo.: personen of verenigingen buiten Tremelo.: Als je het zwembad wil afhuren, moet je een aanvraag indienen bij de dienst vrije tijd. Deel deze pagina.
Zwembad.
Sportoase houdt zich het recht voor om bezoekers op basis van aanstootgevende kledij de toegang te ontzeggen. Geen enkele vorm van hoofddeksel wordt toegelaten in het zwembad, met uitzondering van een badmuts. Toegang tot het zwembad.: Je ticket geldt voor een eenmalige toegang tot het zwembad.

Contacteer ons