Meer resultaten voor zwemspa

Een Zwemspa? Het ruimste aanbod swimspa's' bij Gervi.
De derde soort swimspa zijn de trainingpools: deze zijn enkel bedoeld voor zwemtraining, met krachtige tegenstroom-jets. De swimspa prijzen zijn afhankelijk van het soort zwemspa dat u kiest. Daarnaast wordt de zwemspa prijs bepaald door de grootte, de asseccoires en het model van uw zwemspa.
Zwemspa Aanleggen? Ontdek alle Zwemspa opties op De Mooiste Zwembaden.
Een zwemspa is compacter dan een gewoon zwembad en zorgt daarom ook in kleinere tuinen voor een oase van rust. Een zwemspa kan ook binnenshuis of in uw poolhouse geïntegreerd worden. Swimspas zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en met een ruime keuze aan accessoires.
Zwemspas.
Kongo Turbine Inox zwemspa! De intrede van de Kongo is uniek op de markt door de materiaalkeuze van Wellis bij dit model: Inox! In deze luxueuze zwemspa kan een hoogwaardig en exclusief design tot rust komen in één van uw massage-stoelen, of door rustig te zwemmen tegen de door de W-Turbine gecreëerde golven.
Een zwemspa in mozaïek: das klasse!
Een zwemspa in mozaïek: das klasse! Een zwemspa, volledig mozaïek betegeld en uitgewerkt tot in de fijnste details: wat wil u nog meer? Hier kan u samen met uw gezin genieten van uren zwemplezier en waterpret. Bovendien zullen uw gasten versteld staan van de oneindige mogelijkheden in het kleurengamma.
De nieuwste zwemspas onder de loep Zwembadenplus.
In 2014 komt er een nieuw model op de markt: de Michael Phelps Momentum Deep Swim Spa. Deze zwemspa is in lengte en breedte gelijk aan de gewone Momentum, maar hij is 152, meter diep in plaats van 130, meter.
Een 1-volume zwemspa kopen voor training én relaxatie.
Als u besluit om een 1-volume zwemspa te kopen, houd er dan rekening mee dat er 1 temperatuur is voor het zwem en relaxgedeelte. Als u graag tot rust wil komen in een heerlijke 38 C, maar stevig wil trainen bij 28 C, dan kunt u zich heerlijk uitleven in een 2-volume zwemspa.
Zwemspa Tuin 2dehands.be.
onditieNieuw: Websitewww.spasforyou.be: Zwemspa SW401 bestaat uit een zwem en relaxgedeelte in 1 en heeft in totaal 46 RVS Jets. 15 mei 2018 1802: Lichtervelde. Nu zsm weg net binnen ingeruilde zwemspa voor maar 5800 euro. zwemspa wegens inruil verkregen net nieuw binnen kunstof omkasting gekleurde verlichting nette deksel energie zuinig!
Trudospa's' Zwemspa.
Ze zijn ook veel zuiniger dan om het even welk ander verwarmd zwembad, door de geringere waterinhoud en de sterke, geïsoleerde en zelfdragende kuip. OPEN-DEURDAGEN met SUPER KORTINGEN Vrijdag 09/06/2017 NOCTURNE van 19u tot 22u, Zaterdag 10/06/2017 van 10u tot 16u, Zondag 11/06/2017 van 10u tot 18u. zwemspa Download hier onze folder. zwemspa modellen Download hier onze folder.
Zwemspa in de tuin? Bekijk prachtige zwemspa's.'
Complete zwemspa uitkiezen? Swimspa met een los jacuzzi deel en een los zwembad deel met krachtige tegenstroom installatie. Luxe zwemspa ZENSpas Poseidon Pro. Diepe zwemspa van ZENSpas van 136 cm diep. Volop zwemmen én heerlijke wellness in deze luxe zwemspa.
Vind zwemspa in Zwembaden, Jacuzzi's' en Spa's' op Marktplaats.nl.
Fonteynspas waar u altijd een zwemspa vindt die bij u past. Zwemspas, zwemspas, swimspa's, zwemspa ervaringen, zwemspa. Nu in de aanbieding van 2699001, voor 2499000! De energy is onze meest complete zwemspa. De zwemspa loopt over van de speciale features, accessoires, massagejets en andere innovatieve technieken.
Zwemspa: info soorten swimspa's' en hun prijzen.
Offertes op maat kan je hier aanvragen. Zwemspa: combinatie van spa en zwembad. Een zwemspa is met een gemiddelde lengte van vier tot zes meter kleiner dan een zwembad maar door de tegenstroming in het water hoef je ook niet veel ruimte te hebben.
Zwemspa met 2 temperatuurzones.
Dit model is de perfecte oplossing voor gebruikers zonder al te veel plaats of voor mensen die enkel nood hebben aan de zwem-functies en niet z zeer aan de spa functies. De Danube zwemspa is verkrijgbaar in 3 verschillende tegenstroom uitvoeringen.:

Contacteer ons